INRUIL VAN UW HUIDIGE AUTO IS ALTIJD MOGELIJK BEL ONS DIRECT 036-7603150

Welkom bij Auto de Mol te Almere

Welkom bij het grootste occasion centrum van Almere. Auto de Mol is een jong en dynamisch bedrijf wat zich toelegt op de in en verkoop van gebruikte auto's. Auto de Mol is opgericht in 2004 en inmiddels uitgegroeid tot het grootste occasion centrum van Almere en omgeving. Het doel van Auto de Mol is klantgericht te werk gaan en het verlenen van goede service tegen scherpe verkoop en inruil prijzen. Ons aanbod bestaat gemiddeld uit 100 occasions van goede kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Ons netwerk bestaat uit een taxatie systeem, dealers, en lease maatschappijen wat ons in staat stelt om goede kwaliteit te leveren. Veel van de auto’s vinden hun weg via internet en worden dan ook door het hele land gekocht en verkocht. Onze advertenties vindt u met name op internet; hierbij werken wij samen met o.a. Auto Track, AutoTrader, Autotelegraaf, Autoweek, Autoscout, Marktplaats, Speurders, Handelsprijzen, Autodealers etc.

Garantie en Service

Bij Auto de Mol staan we voor kwaliteit. Hierdoor kunnen ook de meeste auto’s die u bij ons koopt verkocht worden inclusief 3, 6, 12 of 24 maanden garantie. Wij zijn in samenwerking met de grootste garantie organisatie van Nederland ( AUTOTRUST ) heeft u vragen over het afsluiten van garantie belt u dan onze verkoper deze geeft alle informatie die u nodig heeft.

Heeft u auto onderhoudt nodig? Airco bijvullen? Schade? Auto de Mol regelt dit voor u. Wij hebben extern naast onze occasions een eigen werkplaats waar we dit allemaal voor u kunnen regelen.

Inruilen

Vaak als u een occasion koopt heeft u ook iets in te ruilen. Bij Auto de Mol kunt u altijd inruilen. Bij Auto de Mol stellen wij u in de gelegenheid om naast een auto ook uw boot, camper, motor of caravan etc in te ruilen. Uiteraard kunnen wij ons best doen om telefonisch of per E-mail een waardebepaling te geven maar als u de exacte inruil-prijs wilt weten en deze is meestal hoger als u bij ons langskomt en wij de auto zelf kunnen bekijken. Komt u daarom graag langs voor een kop koffie zodat wij uw voertuig na waarheid kunnen taxeren. U kunt ons vinden aan de Bakkenzuigerstraat 2 te Almere en samen komen we er altijd uit.

Wilt u een duurdere auto inruilen dat is bij Auto de Mol geen enkel probleem. Wij betalen u het hogere bedrag direct per bank of contant.

Financieren

Bij Auto de Mol helpen wij u graag bij het afsluiten van een financiering voor uw nieuwe auto. Wij werken samen met diverse financieringsmaatschappijen waardoor wij zeer scherpe tarieven kunnen aanbieden Ook kunt u bij ons terecht voor 50-50 DEALS. Hierbij betaald u nu de helft van het aankoopbedrag en de andere helft over 1 of over 2 jaar. Vraag onze verkopers naar de voorwaarden.

Verpanden

Wilt u uw auto, motor, boot, caravan niet verkopen maar tijdelijke verpanden? Dit is mogelijk bij Auto de Mol. Verpanden is een tijdelijke lening die u kunt afsluiten bij Auto de Mol zelf. Voor het verpanden van een voertuig word geen BKR-registratie gedaan. Neem direct contact met ons op dan helpen wij je met tijdelijke financiële ruimte. Stuur ons een E-mail naar [email protected] met alle gegevens en foto's van uw voertuigen dan reageren wij binnen een 1 dag met een goed voorstel. Inname locatie voor het verpanden is: Auto de Mol Bakkenzuigerstraat 2 1333HA Almere

Het gemak van bemiddeling

Wilt u uw auto, motor, boot of caravan niet zelf verkopen maar dit aan specialisten overlaten? Bij Auto de Mol kunt u gebruik maken van onze bemiddelingsdienst. Dit betekent dat u uw voertuig bij ons in consignatie geeft en wij de gehele verkoop voor u regelen. U krijgt geen (onbekende) mensen aan de deur en potentiële kopers profiteren van de mogelijkheid dat zij kunnen inruilen. Wij dragen zorg voor een correcte afwikkeling bij verkoop. Neem voor meer informatie over de voorwaarden contact met ons op.

Snel uw auto verkopen?

Wilt u snel van uw auto af? Dit kan bij Auto de Mol. Bezoek ons aan de Bakkenzuigerstraat 2 te Almere en wij doen gegarandeerd een bod binnen vijftien minuten. Komen wij tot zaken, dan maken wij direct het aankoopbedrag over per bank of wij betalen u contant. Alles geregeld binnen dertig minuten, inclusief een officiële RDW-erkende vrijwaring!

Contact

Heeft u een mooie occasions bij ons gezien of heeft u vragen over onze overige diensten? Kom dan langs bij Auto de Mol aan de Bakkenzuigerstraat 2 (1333HA) in Almere. Verse koffie staat altijd voor u klaar!

Over ons

Onze advertenties zijn tevens te vinden bij onze samenwerkende partners

Erkend Leerbedrijf